Retouren & garantie

Retourneren

U kunt bestelde producten probleemloos aan ons retourneren. Wij verzoeken u vriendelijk de onderstaande voorwaarden op deze retourregeling in acht te nemen:

  • U heeft ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling per e-mail of via het retourformulier medegedeeld dat u één of meerdere artikelen wilt retourneren.
  • U gebruikt de per e-mail ontvangen retourinformatie.
  • De goederen worden vervolgens binnen 14 dagen door ons retour ontvangen.
  • De goederen worden volledig en in ongeschonden staat door ons retour ontvangen.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.
  • Gelieve niet op de doos te schrijven, maar een etiket, enveloppe of papier op te plakken waarop retourinformatie geschreven is.
  • Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij op maat gemaakte producten (aangepaste artikelen).
  • Voor het retour zenden aan dient u onderstaand retouradres te gebruiken:

E-Shops.nl BV
o.v.v. Retourzending (ordernummer)
Kinderhuisvest 29
2011 NP HaarlemRetourformulier

Bij een retourontvangst wordt uw zending gecontroleerd en bij correcte afhandeling, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst aan u overgemaakt, op de betaalwijze zoals u bij ons betaald heeft. Enkel bij het retourneren van uw gehele bestelling krijgt u de verzendkosten voor de heenzending gecrediteerd. Door de consument gemaakte verzendkosten worden niet vergoed. Wij raden aan het pakket aangetekend aan ons retour te zenden. Bewaar uw verzendbewijs goed. Zodra wij uw retour hebben ontvangen wordt u per e-mail op de hoogte gesteld.

Restitutiebedrag 

Wij beoordelen ieder retour gezonden product bij binnenkomst op compleetheid, schade en defect. Bij incompleetheid, schade of defect wordt er contact met u opgenomen over de afhandeling.


Schade
Wanneer er sprake is van schade aan de door u bestelde verlichting, bijvoorbeeld breuk bij ontvangst, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is mogelijk een vervangend onderdeel toegestuurd te krijgen of het product te retourneren. Controleer uw product bij aflevering daarom direct op eventuele schade. Schade en/of omruiling dient binnen 14 dagen kenbaar te worden gemaakt om in behandeling genomen te worden.


Garantie

Op als onze producten, m.u.v. gloeilampen, bieden wij u 2 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie vervalt indien u het product zelf bewerkt, aanpast of oneigenlijk gebruikt. Ook schade door eigen toedoen valt buiten de garantieregeling. 
Is er een defect aan uw product en wilt u beroep doen op garantie, dan verzoeken wij u contact op te nemen. Afhandeling van garantie wordt per geval bekeken.